Menu Close
A3uN3Tz.png

Ce este YouthSpeak Forum Talks?

YouthSpeak Forum Talks este un eveniment, acum 100% online, care reunește tineri cu oameni din domeniul business și oameni influenți din România pentru a facilita conversații capitvante în jurul problemelor globle presante și ateliere de dezvoltare personală din partea companiilor.

Zms7jF6.png

Agenda Evenimentului

jNBaBRQ.png
DVtxbIY.png
MAgPYGd.png
ko3IUN5.png
16vCXQ1.png

Te-am convins?

Dă click pe butonul de mai jos și înscrie-te la eveniment. Poți și să ne urmărești pe evenimentul nostru pe facebook pentru mai multe detalii.

Fă cunoștință cu speakerii

Călin Biriș | Loopaa

 

Viitorul Educației în România 

Cum se adaptează sistemul educațional în România la contextul actual, provocările pe care le întâmpină și modul în care tinerii pot contribui la soluțiile necesare pentru îmbunătățirea acestuia

Cătălin Matei | Increase Media

 

Cum să schimbi lumea, pe bune! 

Un ghid practic pentru a descoperi domeniul în care poți contribui pentru o lume mai bună mâine! Cum să-ți găsești pasiunea și locul în care să contribui la rezolvarea problemelor de mâine.

Ioana Dospinescu | Președinte UN Youth

 

Cum să aduci un impact pozitiv prin ODD-uri 

Află mai multe despre Educația de Calitate și cum putem impact într-un mod pozitiv România prin Obiectivele de Dezvoltare Durabilă ale ONU.
...

Ada & Antoneta Galeș

 

Sănătate și sănătate mintală 

Cum ne putem echilibra emoțiile, cum putem explora variantele posibile din viitor și cum alegem conștient comportamente care ne fac sa ajungem la destinația pe care ne-o dorim, indiferent de contextul extern.

Irina Duma | Vicepreședinte ANOSR

 

Educație de Calitate 

Exemple de bună practică din Spațiul European al Învățământului Superior și modul de adaptare al acestora în contextul României, cât și importanța educației de calitate accesibilă în mod egal tuturor.

Marian Popa | Director Deutsche Bank

 

Leadership sau Multiship?

Despre conducerea tradițională pe care o avem până acum și dacă este încă suficient pentru lumea care se schimbă în fiecare zi. De ce abilități ai nevoie pentru a te adapta contextului actual.

Georgiana Trifu | Director al CTMB

 

Rolul Instituților Pubice in viața tinerilor

Deși suntem în era informației, de cele mai multe ori nu știm că putem beneficia de o multitudine de programe și proiecte dedicate noastre. Și totuși, cum se poate implica o instituție publică în viața tinerilor?

Costin Corbeanu | Teach for Romania

 

Cum te poți implica în digitalizarea educației?

Pandemia a provocat startul unei (r)evoluții a întregului sistem educațional din România și din lume. Este nevoie de o reinventare a modului în care educația se întâmplă, ce necesită o abordare strategică a procesului învățării.

Vasile Tamaș | Beez 

 

Tehnologia in sistemul educației

Un workshop despre cum tehnologia va fi mult mai des folosita in sistemul educational si despre cum antreprenoriatul va fi din ce in ce mai existent in vietile oamenilor.

Partenerii Evenimentului

Parteneri Strategici

IMkekis.png
93uRwih.png
i4MuP7k.png
GpuShiT.png
ItLFrHX.png
BMl4Av1.png

Parteneri Media

jjBzSLU.png
urNoNyo.png
Fht0zoM.png
48rFuI1.png
V8PqTSD.png

De ce online?

Având în vedere contextul actual cu care ne confruntăm în acest moment, am decis să transformăm această ediție în una virtuală, astfel încât să putem asigura siguranța tuturor membrilor, vorbitorilor și participanților noștri. 😷

YouthSpeak Forum este un eveniment pe care-l desfășurăm anual și am dorit să găsim cea mai bună soluție care ne va ajuta să readucem acest eveniment în acest an, respectând toate măsurile de siguranță în vigoare. 📣

Ai întrebări?