Menu Close
Logo_YSF - White

Youth Speak Forum este un mijloc prin care tinerii să vorbească și să învețe despre diferite probleme,
să aleagă o cauză pe care o vor promova, să se angajeze în dialog cu alte persoane și organizații care au aceleași opinii, să facă rețea și să găsească modalități de a lua
acțiune.

de ce Youth Speak Forum?

empowerYSF

împuternici

Liderii de afaceri și de gândire de top sunt invitați să-și împărtășească cunoștințele despre tema aleasă pentru forum prin discuții scurte și puternice și urmăresc să-i împuternicească pe delegați să caute mai multe oportunități și să înțeleagă impactul pe care îl pot avea în fiecare zi.

engage Youth Speak

captivează

Organizațiile noastre partenere se angajează cu delegații de tineret pentru a oferi noi perspective asupra problemelor globale și locale prin ateliere, conversații și spații de generare de idei. Tinerii și organizațiile interacționează, fac schimb de opinii și înțeleg ce se face deja în lume pentru a aborda problema zilei și ce se poate face.

commit Youth Speak

încredințează

Delegații Youth Speak Forum se angajează să facă diferența pe baza conversațiilor și a modului de urmat de la eveniment.

obține o viziune globală

Youth Speak Forum este conceput pentru a face tinerii mai conștienți de problemele globale și de modul în care acestea pot fi abordate. Prin participarea la evenimentele noastre, obțineți cunoștințe despre Obiectivele de Dezvoltare Durabilă stabilite de Națiunile Unite.

ce părere au participanții?

"În cadrul YouthSpeak Forum Galați am avut oportunitatea de a cunoaște companii, speakeri și alți tineri pasionați. Mi-a plăcut faptul că am ascultat poveștile unor oameni de succes care nu s-au temut de eșec și, în ciuda prejudecăților, ei și-au urmat visul. De asemenea, am avut libertatea de a pune orice întrebare și afla lucruri noi într-un mod interactiv."

-Galati

Discursurile speakeri-lor mi au demonstrat că dacă vrei ceva cu adevarat poți să faci orice și chiar poți aduce o schimbare în societate, iar cele mai îndrăznețe idei care par a fi de neatins pot avea succes enorm. Evenimentul m-a inspirat foarte mult să acționez și să nu mă tem niciodată de necunoscut, pentru că așa avem parte de cele mai frumoase experiențe.

- Iași

HartaYSF2

unde va fi Youth Speak Forum?

Brașov: 27.11.2021
Cluj-Napoca: 04.12.2021
Craiova: 20.11.2021
Galați: 27.11.2021
Iași: 13.11.2021
Timișoara: 27.11.2021

întrebări frecvente