Menu Close
Logo_YSF - White

YouthSpeak Forum este un eveniment AIESEC global, care are loc anul acesta în București. Studenții și tinerii sunt invitați să descopere mai multe despre Consumul Responsabil și Schimbările Climatice în companiile din România și să vină cu soluții pentru problemele de interes social.

De ce Youth Speak Forum?

empowerYSF

Înțelege problemele globale actuale

Youth Speak Forum oferă un mediu în care diferite probleme globale sunt aduse la cunoștiință și dezbătute de către tineri din toate colțurile lumii.

commit Youth Speak

Alege o cauză în care să te implici

Prin parteneriatul la nivel global cu ONU, AIESEC și-a luat responsabilitatea de a promova Obiectivele de Dezvoltare Durabilă către cât mai mulți tineri.

engage Youth Speak

Găsește soluții și preia inițiativa

Acest eveniment este dedicat tuturor studenților și tinerilor pasionați de probleme globale, dezvoltare personală și dornici să se implice în mod activ în dezvoltarea societății.

Despre ce cauze vom vorbi anul acesta?

În prima zi vei putea participa la workshop-uri și keynote-uri facilitate de parteneri prin care îți poți îmbogăți perspectivele despre consumul responsabil și despre problemele actuale privind schimbările climatice.

Cum vom aduce impact?

În cea de-a doua zi punem în practică noile cunoștințe și le oferim mai departe tinerilor prin lecții interactive. World's Largest Lesson este o inițiativă AIESEC global, ce va avea loc simultan în instituțiile de învățământ din București.

Ce părere au participanții?

"În cadrul YouthSpeak Forum Galați am avut oportunitatea de a cunoaște companii, speakeri și alți tineri pasionați. Mi-a plăcut faptul că am ascultat poveștile unor oameni de succes care nu s-au temut de eșec și, în ciuda prejudecăților, ei și-au urmat visul. De asemenea, am avut libertatea de a pune orice întrebare și afla lucruri noi într-un mod interactiv."

Discursurile speakerilor mi-au demonstrat că dacă vrei ceva cu adevărat poți să faci orice și chiar poți aduce o schimbare în societate, iar cele mai îndrăznețe idei care par a fi de neatins pot avea succes enorm. Evenimentul m-a inspirat foarte mult să acționez și să nu mă tem niciodată de necunoscut, pentru că așa avem parte de cele mai frumoase experiențe.

Romania Logo (2)

Unde va fi Youth Speak Forum?

București
26-27 Aprilie 2023

Întrebări Frecvente