Menu Close
Logo_YSF - White-min

YouthSpeak Forum este un eveniment AIESEC global, care are loc anul acesta în București pe data de 29 Mai și în Timișoara pe data de 27 Mai. Studenții și tinerii sunt invitați să descopere mai multe despre Consumul Responsabil și Schimbările Climatice în companiile din România și să vină cu soluții pentru problemele de interes social.

DE CE
empowerYSF

Înțelege problemele globale actuale

Youth Speak Forum oferă un mediu în care diferite probleme globale sunt aduse la cunoștiință și dezbătute de către tineri din toate colțurile lumii.

commit Youth Speak

Alege o cauză în care să te implici

Prin parteneriatul la nivel global cu ONU, AIESEC și-a luat responsabilitatea de a promova Obiectivele de Dezvoltare Durabilă către cât mai mulți tineri.

engage Youth Speak

Găsește soluții și preia inițiativa

Acest eveniment este dedicat tuturor studenților și tinerilor pasionați de probleme globale, dezvoltare personală și dornici să se implice în mod activ în dezvoltarea societății.

volutar international

Despre ce cauze vom vorbi ediția acesta?

Vei putea participa la workshop-uri și keynote-uri facilitate de parteneri prin care îți poți îmbogăți perspectivele despre consumul responsabil și despre problemele actuale privind schimbările climatice.

Ce părere au participanții?

“În cadrul YouthSpeak Forum Galați am avut oportunitatea de a cunoaște companii, speakeri și alți tineri pasionați. Mi-a plăcut faptul că am ascultat poveștile unor oameni de succes care nu s-au temut de eșec și, în ciuda prejudecăților, ei și-au urmat visul. De asemenea, am avut libertatea de a pune orice întrebare și afla lucruri noi într-un mod interactiv.”

“Discursurile speakerilor mi-au demonstrat că dacă vrei ceva cu adevărat poți să faci orice și chiar poți aduce o schimbare în societate, iar cele mai îndrăznețe idei care par a fi de neatins pot avea succes enorm. Evenimentul m-a inspirat foarte mult să acționez și să nu mă tem niciodată de necunoscut, pentru că așa avem parte de cele mai frumoase experiențe.”

Unde va fi Youth Speak Forum?

Acesta va avea loc în București, la București Mall pe data de 29 Mai, și în Timișoara la Universitatea de Vest pe data de 27 Mai.

Întrebări Frecvente

De la ce vârstă pot participa?
+ -

Programul este destinat tinerilor între 18 și 25 de ani.

Trebuie să plătesc ceva?
+ -

Nu, participarea la H4TF este gratuită.

Voi primi un certificat?
+ -

Da, la sfârșitul proiectului, vei primi certificatul semnat de AIESEC și de parteneri.

Pe cine pot contacta în cazul în care vreau să pun mai multe întrebări?
+ -

TBA