Menu Close

Youth For Ukraine

În ultimii ani, ceea ce se întâmplă în lume a fost orice dar nu previzibil. Anul 2022 nu s-a lăsat mai prejos și ne aflăm în fața unui conflict politic în care oamenii își pierd viețile, persoane dragi, casele, lucruri materiale sau speranța la un loc sigur în care strictul necesar precum alimentele să nu lipsească. 

Ucraina are nevoie mai mult ca oricând de susținerea noastră în această perioadă neagră, să arătăm că încă suntem oameni înainte de orice altceva.

Este extrem de important să te informezi din surse sigure legat de cum poți ajuta refugiații din Ucraina. În cele ce urmează, vei găsi surse de informare și modalități de a dona. Pentru organizațiile și centrele din orașele natale, recomandarea noastră este să vă informații unde se duce ceea ce duceți și cât de multă încredere le puteți acorda. Orice ajutor contează!

Ce poți dona? 

Alimente, haine, donații monetare și obiecte de igienă personală.

Unde poti dona? 

SalvatiCopiii, Refugees.ro, Unicef Ukraine, Crucea Rosie România.

Ce urmează acum? 

Urmează ca tu să tragi aer adânc în piept și să încerci să iți reiei rutina, imbrățisând incertitudinea și dând o mână de ajutor. Evită verficarea știrilor constant, caută surse sigure în orice citești și nu lasă frica sau haosul general din a te opri și a ajuta pe cineva care are nevoie. 

We are striving for peace and fullfilment of human’s kind potential în orice moment și sub orice formă!

Articole similare