Menu Close
Countdown Timer

Timp rămas până când se închide ușa către cea mai tare experiență din studenția ta*

Ce poți face ca membru ?

image-removebg-preview

Customer Experience

Pe scurt, creezi oportunitatea de a experimenta proiecte internaționale AIESEC pentru tinerii din orașul tău. Puteți lucra cu locale AIESEC din întreaga lume, permițând în același timp altor tineri să se dezvolte pe baza modelului nostru de dezvoltare a leadership-ului.

Abilități pe care le poți dezvolta: vânzări, servicii clienți, management de proiect, marketing B2C.

image-removebg-preview (3)

Marketing

Poți să contribui la promovarea oportunităților noastre în mediu digital dar și prin prezentări în universitate, prezența la evenimente și implementarea campaniilor de marketing.

 

 

Abilități pe care le poți dezvolta: marketing B2C, vorbit in public, graphic design, copywriting

 

image-removebg-preview (4)

Vânzări

Poți participa la întâlniri de vânzări în mediul corporate pentru a implica companiile și ONG-urile în comunitate prin co-crearea de proiecte în care tinerii pot lucra sau pot face voluntariat. Printre partile cele mai fain este ca poți învăța cum funcționează o organizație.

Abilități pe care le poți dezvolta: vânzări, servicii clienți, management de proiect, marketing B2B.

 

image-removebg-preview (1)

Events Management

Basically, organizezi evenimente offline sau online pe tematici precum youth employment, obiective de dezvoltare durabila si workshop-uri pe skill-uri pentru #futureofwork, toate adresate tinerilor.

 

Abilități pe care le poți dezvolta: marketing B2C, PR, project management, vanzari.

 

POV: Ești Membru AIESEC

Faci parte din cea mai mare organizație din lume condusă de tineri, de dezvoltare a leadership-ului.

Faci parte dintr-o echipă, iți dezvolți skill-uri care îti sunt relevante și după facultate, faci networking cu persoane like-minded și parteneri AIESEC.

Bonus: iți faci prieteni din toate colțurile României și ai parte de team building-uri si conferințe naționale!

Temp-640x640

Andrei
Team Leader în AIESEC Universitatea din București

Pentru mine experiența AIESEC a însemnat dezvoltare, din toate planurile.

Prin AIESEC am reușit să învăț cum funcționează o organizație și ce înseamnă teamwork, ce înseamnă să fii un lider pentru echipa ta și cât de importantă este comunicarea pentru a avea rezultate cât mai bune.

Am reușit să îmi dezvolt skill-urile necesare pentru cariera mea printr-un mediu practic și challenging, împreună cu oameni dispuși să te ajute oricând și să îți fie alături.

Testimonial-2

Camelia
Team Leader în AIESEC în Brasov

Hey! Sunt Cami și m-am alăturat echipei AIESEC în Brașov în Martie 2022.

Experiența mea de la un simplu membru a fost una destul de challenging și care mi-a dat imbold să încerc să mă autodepășesc, am cunoscut oameni minunați și de la care am mereu ceva de învățat.

Tot acest mediu primitor și încurajator m-a făcut să vreau să doresc să aspir la mai mult, dat fiind acest fapt am aplicat în vară ca și membru al Comitetului de Organizare pentru o conferința națională AIESEC.

temp3

Răzvan
Membru în AIESEC în București

Prin AIESEC am reușit să învăț și să mă dezvolt enorm, pe mai multe domenii într-un timp destul de scurt.

AIESEC mi-a permis să fac acest lucru prin toate experiențele în care a trebuit să-mi dezvolt skill-urile necesare și prin oamenii care mă susțin mereu și sunt alături de mine.

În această comunitate mi-am găsit locul unde pot să ies din zona de confort fără a avea teama de a fi judecat și să simt că fac ceea ce îmi place, învățându-mă să nu-mi cobor standardele pentru mai puțin. 

În ce orașe poți aplica ca membru?

WhatsApp Image 2023-09-09 at 16.24.19 (1)