Menu Close
ACCELERATE

Vrei să recrutezi tineri internaționali pentru afacerea ta?

Accelerate este o inițiativă AIESEC în România prin care companiile din România pot recruta simplu și ușor tineri internaționali.

De ce angajatorii aleg Accelerate?

Proces simplu de recrutare

Accelerate Romania face recrutarea internațională la fel de simplă ca și cea locală, mii de CV-uri fiind disponibile doar la un click distanță.

Distribuție internațională

Platforma aiesec.org permite expunerea anunțului tău către peste 120 de țări în care AIESEC activează.

Mediu de lucru dinamic

Adaptat pentru mediul rapid și dinamic al lumii de astăzi, aveți ocazia să vă conectați cu tineri antreprenori aspiranți care sunt dornici să exploreze și să vă evolueze locul de muncă cu un avantaj internațional.

Platforma aiesec.org poate fi accesată de tineri profesioniști din peste 120 de țări și teritorii din întreaga lume. Majoritatea partenerilor noștri angajează din următoarele țări: Portugalia, Germania, Spania, Grecia și Italia.

După înscriere, veți fi contactat de unul dintre membrii noștri pentru a discuta despre aspectele tehnice ale programului și pentru a deschide oportunitatea pe platforma noastră.

Mai departe, vă sprijinim cu gestionarea oportunității, aprobând candidații pe care îi alegeți și ne asigurăm că aceștia ajung bine și au o experiență grozavă în România!

Laptops

Alte beneficii:

Anunț pe aiesec.org

Facem parteneriatul cu tine și postăm oportunitatea pe platforma noastră.

Pre-Selecția candidaților

Derulăm un prim proces de selecție și îți trimitem cei mai buni candidați.

Suport logistic pentru intern

Ne ocupăm de procesul de viză și oferim internilor suport în a-și găsi cazare și bilete de călătorie.

Recepție și integrare

Ne asigurăm de buna primire a intern-ului și de integrarea acestuia prin intermediul activităților organizate de AIESEC.

Promovarea oportunității

Promovăm oportunitatea în cadrul AIESEC Internațional pentru a atrage candidații potriviți.

Marketing &
Design Grafic

Business Development & Administration

IT &
Inginerie

Ce părere au partenerii noștri:

Lucrăm cu AIESEC de aproape un an și am fost impresionați de deschiderea și flexibilitatea echipei, combinate cu înțelegerea luptelor cu care se confruntă startup-urile în acest moment pe piață și dorința de a le confrunta cu soluții creative.

Evelina Necula
CMO & Co-Founder Kinderpedia

În ultimii 2 ani, Whyttest a avut o colaborare foarte fructuoasă cu AIESEC. Împreună, am creat câteva momente cu totul speciale, am cunoscut unii dintre cei mai minunați oameni din întreaga lume și am împărtășit nenumărate povești.

Schimbul cultural este ceva pe care toți îl prețuim foarte mult și este un factor important care a influențat compania noastră într-un mod foarte pozitiv.
Suntem dornici să ne continuăm parteneriatul și sprijinim toate inițiativele AIESEC!”

Nicoleta Chiriță
HR Admin & Office Manager Whyttest

Suntem la al treilea cursant și suntem foarte mulțumiți de toată munca pe care ne-ați ajutat să o facem.

Munca oamenilor dvs. are un impact real asupra companiei mele. Nu este doar voluntariat studențesc, ci este o valoare adăugată reală acționabilă în ceea ce facem. Mulțumesc și continuă să-ți câștigi obiectivul!

Laura Dosoftei
Founder Optim Agro

Căutăm parteneri!

Obține acces la pool-ul nostru internațional de CV-uri pentru a găsi tinerii potriviți pentru afacerea ta.
Completează formularul de mai jos iar unul dintre colegii noștrii te va contacta cât mai curând!

Întrebări frecvente

Ce se întâmplă dacă stagiarul nu își îndeplinește responsabilitățile?
+ -

La începutul stagiului, stagiarul semnează un contract care specifică responsabilitățile pe care trebuie să le îndeplinească. În cazul în care aceste responsabilități nu sunt îndeplinite, societatea are dreptul de a rezilia contractul.

Din ce țări puteți aduce stagiari?
+ -

Majoritatea stagiarilor noștri în acest moment provin din Portugalia, Germania, Spania, Grecia și Italia.

Care sunt fișele postului pentru care puteți aduce stagiari?
+ -

Principalele descrieri de post cu care lucrăm sunt Marketing, Design grafic, Administrarea afacerilor și Dezvoltator de afaceri.

Pot aduce stagiari să lucreze pentru alte fișe de post decât cele menționate mai sus?
+ -

Este posibil să aduceți stagiari pentru alte domenii, cum ar fi IT, Finanțe sau Inginerie, dar cele menționate anterior sunt cele mai ușoare & cel mai rapid de găsit

Ce se întâmplă dacă stagiarul decide să nu mai vină după ce a confirmat deja?
+ -

Dacă stagiarul decide să nu vină, este responsabilitatea AIESEC să ofere un înlocuitor pentru companie. În cazul în care nu s-a găsit nimeni care să îndeplinească cerințele companiei, compania poate conveni de comun acord, împreună cu AIESEC, să înceteze colaborarea și să aibă o rambursare, sau să amâne data de începere a stagiarului, pentru a avea mai mult timp pentru a găsi o persoană potrivită. înlocuire.

Este posibil ca stagiarii să rămână mai mult de 1 an?
+ -

Chiar dacă oferim programe de stagii între 2 și 12 luni, există posibilități ca perioada să fie prelungită, dacă și stagiarul este de acord. Odată cu asta, stagiarii pot lucra de la distanță după încheierea șederii lor în România, printr-un acord comun între tine și intern.

Ce trebuie să ofer stagiarului?
+ -

Pentru un stagiu de 2 luni, cazarea trebuie asigurată din partea dvs. sau puteți plăti o taxă și AIESEC va găsi cazare pentru stagiar.

Pentru un stagiu mai lung, stagiarul trebuie să primească un salariu care să acopere costurile de cazare și trai. De asemenea, puteți discuta suma cu un reprezentant AIESEC, astfel încât oportunitatea dvs. să pară mai atrăgătoare.

    Indiferent de durata, stagiarul trebuie sa aiba spatii de feedback pe perioada stagiului sau si, in prima zi a stagiului, un spatiu de stabilire a asteptarilor moderat de un reprezentant AIESEC.

 

Partenerii noștri naționali:

accenture
groupama
coca cola
kearney
pwc
electrolux
tech mahindre
linde 1
myonvent