Menu Close
logo bright minds

Bright Minds este un eveniment prin care tinerii își pot asuma responsabilitatea cu privire la viitoarea lor carieră, precum și să acționeze asupra contextului actual de angajare al României prin purtarea de discuții cu alte persoane și organizații care au aceleași valori

educație non-formală // substantiv

: orice activitate educaţională, intenţionată şi sistematică, desfăşurată de obicei în afara şcolii tradiţionale, al cărei conţinut este adaptat nevoilor individului şi situaţiilor speciale, în scopul maximizării învăţării şi cunoaşterii, şi al minimalizării problemelor cu care se confruntă acesta în sistemul formal.

Day
Hour
Minute
Second

De ce Bright Minds?

creion

empower

Participă la discuții semnificative cu privire la educația alternativă și contextul actual al țării. Fă primul pas în a aduce o schimbare în ceea ce privește sistemul educațional românesc.

carte

learn

Obține cunoștințe noi într-o manieră practică și interactivă direct de la specialiști. Bright Minds pune în aplicare ideea educației alternative prin spațiile oferite și speakerii invitați.

oameni

network

Cunoaște cultura organizațională a partenerilor, precum și oportunitățile pe care le pot oferi. Obține o mai bună înțelegere a modului în care companiile pot ajuta tinerii să acționeze asupra acestor probleme actuale.

Agenda Eveniment💡

Alătură-te nouă online pe data de 11 Noiembrie pentru a descoperi mai multe despre educație alternativă.

agenda

Ești curios să vezi cum a fost ediția trecută? Check it out 👇

Întâlnește speakerii de la această ediție 📣

parteneri

FAQ (frequently asked questions)